Közelgő események

HackMeOut Tbilisi

Események
SZEPT

9-12

HackMeOut Kyiv

A HackMeOut Kyiv egy hackathon a változást…

OKT

26-27

HackMeOut Nur-Sultan

A legelső közép-ázsiai design hackathon…

JUN

23-26

HackMeOut Tbilisi

A világ tele van válaszokkal és megoldásokkal…

HackMeOut neked!

A világ tele van válaszokkal és megoldásokkal, csak meg kell találnunk őket.
A HackMeOut egy 24+24 órás hackathon változást hozók számára. A programot kifejezetten a helyi és regionális kihívásokra terveztük, és ezzel az a célunk, hogy valódi megoldásokat találjunk a meglévő problémákra, és katalizáljuk az innovatív/vállalkozói szellemet. 

Tbilisziben 2022-től a Kaukázus legnagyobb hackathonját szervezzük, elsősorban Örményországgal, Azerbajdzsánnal, Törökországgal és Grúziával együttműködve. 
Kijevben az egyik legnagyobb hackathont szervezzük, elsősorban Fehéroroszországgal, Moldovával, Oroszországgal és Ukrajnával együttműködve. Nyitunk Kazahsztán felé, és ezáltal Közép-Ázsia felé Üzbegisztán és Kirgizisztán bevonásával.

Hozzájárulunk a helyi gazdaság fejlődéséhez azáltal, hogy valódi megoldásokat találunk, fellendítjük a vállalkozói szellemet, megtaláljuk a tehetségeket és összekötjük őket a helyi érdekeltségekkel. 

Itt vagyunk!

Az Európai Unióból, Budapestről, a keleti partnerség és a közép-ázsiai országokkal dolgozunk együtt, és folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy a HackMeOut és a ChallengeMeOut világméretűvé váljon azok számára, akiknek célja a fejlődés. 

A közösséggel a közösségért!

Kapcsolat

E-mail: info@meout.org

Tel.: +36 70 6730 035